Afsluitdag en nieuwe afspraken voor de EPEA toekomst

4 december 2018

Om 9u zitten we terug samen in het Starbucks overleg lokaal. In drie groepen gaan we naar een aantal conclusies en nieuwe afspraken voor de optimalisering van EPEA van zowel de werking van het Steering Committee (SC) als de branches en hun ondelinge samenwerking.
Zowel professionele ontwikkeling als management en werving als netwerking worden in groepjes besproken en weer terug in grote groep gebracht.
We werken toe naar het tweejaarlijkse congres dat dit jaar in juni plaatsvindt in Dublin. Zowel het SC als de branches ontmoeten elkaar daar terug is hier in Straatsburg afgesproken. In de toekomst zal er jaarlijks getracht worden om met zowel SC als met de branches samen te komen.
José Pinto, secretaris, zal verslag uitbrengen binnenkort van deze meerdaagse EPEA bijeenkomst met alle bijdragen, discussies en uitdagingen voor de toekomst in verwerkt. Er is hard gewerkt en we sluiten ’s middags af met een happy gevoel.

Met zijn allen in Raad van Europa, foto nog doorgekregen van gisteren:

Van links naar rechts:
Didier Schretter, Vlaming, expert Raad van Europa, Paal Breivik, Noorse branch, Véronique Aicha, Nederlands branch, Catherine Byrne, Ierse branch, Ruth McFarlane, representive Western part, Per Thrane, reprensentive Northern part, Ioannis Papadimitriou, Griekse branch, Pris Tatipikalawan, Nederlandse, technische ondersteuning SC, Hubert Skrzynski, reprensentive Central part, Annet Bakker, voorzitter EPEA, Daiana, Roemeense, projectondersteuning SC, Patrizia Corasaniti, representive Southern part en Lut Lippeveld, Vlaamse branch. Not on photo José Pinto, secretaris van EPEA.

En afsluitend nog enkele beelden van Straatsburg.

.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *